Babagan awake dhewe

Budaya Perusahaan

Misi kita:
Gawe selang sing aman, lingkungan, lan entheng

Nilai Inti Kita

Pelanggan pisanan

Ikhlas

Tim pisanan

Usaha sing terus-terusan, pantang menyerah

eksekusi banget

Inovasi

babaganimg

Visi Kita:

Ngoyak pelanggan 100% kepuasan
Ayo 80% konsumen ing saindenging jagad nggunakake selang perlindungan lingkungan sadurunge 2050.
Bakal mbantu 100,000 bakul entuk dhuwit sadurunge 2030

Riwayat Perusahaan

  • Ing taun 2004
    Lanboom Rubber & Plastic Co., Ltd.diadegaké ing AS, lan kita miwiti ngimpi bisnis kita, turnover sales taunan: 1.4 yuta dolar
  • Ing taun 2007
    Pabrik manufaktur Cina: Dongyang Langsheng Rubber & Plastic Co., Ltd. didegake, turnover sales tahunan: 5.7 yuta dolar
  • Ing 2011
    Kita entuk akeh persetujuan lan sertifikat kayata ISO9001 / TS16949 / CE / Reach / Rohs etc.Passed audit pabrik Walmart / Gates etc. Omzet dodolan taunan: 150 mayuta-yuta dolar.
  • Ing 2018
    Sistem manajemen ERP sing diadopsi, manajemen produksi ramping, manajemen diajukake 7S, Omzet penjualan tahunan: 90 yuta dolar
  • Ing 2020
    Sarujuk kanggo luwih saka 10pcs proyèk koperasi strategis karo customer ing ngarep lan luar negeri, Annual sales turnover: 0.25 milyar dolar.
  • Nilai Perusahaan

    Vertikalintegrasisaka industri

    Industri kita saka manajemen merek-bahan mentah-hoses-hose reel-produk injeksi.

    Kauntungan kontrol biaya

    Liwat integrasi vertikal industri, kita bisa ngontrol biaya macem-macem produk saka bahan mentah nganti produk rampung, nyorot kauntungan biaya lan kontrol kualitas produk.

    Integrasi kaluwihan sumber daya

    Kita bisa ngasilake luwih saka 80% bahan ing industri karet lan plastik, selang khusus, gulungan selang lan kabeh jinis produk injeksi kanggo macem-macem industri kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

    Kaluwihan produk anyar

    Kita duwe tim R&D bahan mentahan profesional, Terus-terusan ngembangake bahan anyar kanggo ngladeni produk lan maksimalisasi pasar, kanthi efisiensi dhuwur lan kreatifitas sing kuat.

    Bahan Baku

    Lingkungan loropaken lan non-racun, unfilled calcium power.Ozon, cracking lan semangat resistance.high tensile strength.Dhewe-developed bahan lan banget biaya efektif meets syarat industri beda,Nitrile Rubber diimpor saka USA lan Jerman etc.

    Teknologi produksi lan pengerjaan majeng

    Nggunakake proses manufaktur teknologi Eropa paling anyar.Peralatan sing diimpor kanthi efisiensi 2 nganti 3 kaping tinimbang peralatan biasa. Kanthi teknologi kita ngowahi tampilan selang, lan njaga kualitas sing stabil.

    Presentasi Tim

    Presentasi Tim (2)
    Presentasi Tim (1)

    Kehormatan Perusahaan