Grimp Fittings njaba

LanboomRubber & Plastic Co., Ltd.ora mung perusahaan sing fokus ing kualitas produk, nanging uga perusahaan inovatif sing terus-terusan nindakake riset lan pangembangan.

Ing taun 2022, perusahaan kita ngasilake jinis fitting grimp eksternal anyar.Siji bisa takon, apa fungsi fitting grimp eksternal?Apa bedane fitting biasa lan fitting grimp eksternal?

内涨式接头

Kaping pisanan, sing paling penting yaiku bedane aliran banyu.Fitting biasa mung bisa ngliwati aliran banyu sing konsisten karo ukurane, nanging fitting grimp eksternal beda banget, contone,fitting grimp eksternal 1/2 "bisa ngliwati aliran banyu 5/8" sendi biasa.

Ing wektu sing padha, uga nuduhake manawa fitting grimp eksternal bisa ngirit biaya pangguna nganti sawetara.

Disaranake jinis gabungan iki kanggo panggunaan omah, sing bisa digunakake kanggo irigasi, lan liya-liyane, supaya bisa menehi kaluwihan.

内涨式扣压接头(1) 微信图片_20220629132856


Wektu kirim: Jun-29-2022