Lanboom 2022 New Product Releasing-Selang Karet Sintetis Super ringan

Lanboom新品0305

Warta gedhe–Lanboom nembé ngrilis produk anyar–Sintetis Anti-Twist Super RinganSelang karet.Kita bisa mbantu para pelanggan ngirit biaya lan bisa kerja kanthi luwih efisien.

Minangka perusahaan teknologi dhuwur nasional, ngarahake kanggo nyedhiyani hoses specialized kanggo kothak beda, Lanboom tansah nempatno akeh gaweyan ing asil dandan kita produk lan service.It wis nandur modal 30% saka MediaWiki taunan kanggo riset lan pangembangan produk.Paling ora siji utawa loro produk anyar bisa dirilis saben taun.

Kanggo produk anyar iki, akeh kaluwihan kinerja bisa didaftar.Kita bangga ngumumake ing ngisor iki:

Aplikasi:

Self-primingselang banyu pompa,selang lenga, asam lanselang alkali, selang banyu pompa / selang pneumatik.Bisa digawe selang tahan api.

 

Struktur:

Tube/Cover: Karet Sintetis Premium

Interlayer: Dikiataken Polyester

 

Fitur:

1. Malah yen kabeh banyu ing selang freezes, iku ora mengaruhi keluwesan sawijining.

2. Asam lan alkali resistance, diesel / bensin resistance, reagen kimia resistance.

3,50% luwih entheng tinimbang selang PVC.

4.Anti-distorsi, mlengkung radius meh 0. Food Grade (FDA).

5. Tekanan kerja: 150PSI.

6. Kisaran Suhu: -50 ℃ nganti + 100 ℃

 

Standar / Persetujuan Khusus:

BPA free, Reach, FDA, PROP 65

 

Mangga supaya kita ngerti yen sampeyan kasengsem.Sampel gratis bakal kasedhiya.Welcome pelanggan kanggohubungi kita!


Wektu kirim: Mei-07-2022