Apa Panyimpenan Selang Taman Paling Apik?(Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti)

Apa sing paling apikselang tamanLumbung?

Jawaban singkat: iku gumantung ing kabutuhan.
Sawise maca artikel iki, sampeyan bakal nemokake pilihan panyimpenan selang taman sing paling apik kanggo sampeyan.

Temokake Kebutuhan Panyimpenan Selang.

Kanggo mutusake pilihan panyimpenan selang sing paling apik kanggo sampeyan, wangsulana pitakon ing ngisor iki:
1. Apa dawa selang sampeyan kudu nyimpen?
2. Sepira kuwate tanganmu?
3. Apa sampeyan kudu nggunakake selang sing padha karo loro utawa luwih faucets banyu ruangan?
4. Apa penting kanggo sampeyan nggunakake selang dhewe?(Contone sampeyan pengin nggunakake selang non-beracun bener, nanging reels selang otomatis teka karo hoses dhewe kanggo retraction kanggo karya).
5. Apa sing luwih penting kanggo sampeyan: estetis utawa fungsi?
6. Apa sampeyan ngurmati wektu sampeyan?
7. Apa anggaran sampeyan?
Dijawab?apik tenan!Sampeyan bakal siap kanggo milih sing paling apikselang tamansolusi panyimpenan miturut kabutuhan.

Pilihan Panyimpenan Selang
Ana macem-macem jinis gantungan selang lan gulungan selang, lan sing paling apik kanggo sampeyan bakal gumantung saka pilihan sampeyan (sing sampeyan ngerti kanthi mangsuli pitakon ing ndhuwur).

Pemegang selang, gantungan, stand, lan pot
Ana akeh wadhah selang kebon lan gantungan selang sing bisa dipilih supaya cocog karo kabutuhan anggaran lan dekorasi.Bisa digawe saka plastik utawa logam lan katon polos utawa cukup dekoratif.Sampeyan bisa kanthi gampang milih sing cocog karo warna lan gaya omah sampeyan.
Sing nyawiji yaiku sampeyan mbungkus selang ing gantungan utawa nyelehake selang ing wadhah kanthi manual, kanthi ati-ati nduwurke tumpukan utawa ngubengi supaya katon rapi.

Selang Reels
Hose reels bisa
1.Manual, ngendi sampeyan nglakokake selang ing spindle bentuke silinder, utawa
2.Retractable (otomatis), ngendi spring, utawa motor mengkono nduwurke tumpukan selang kanggo sampeyan.

gulungan selang manual
Gulungan selang manual duwe gagang crank sing mbantu sampeyan nggulung selang kanthi rapi ing kumparan.
Padha bakal bisa uga karo hoses maneh.Lan yen sampeyan duwe punggung sing kuwat lan tangan sing kuwat, bisa dadi solusi sing apik kanggo kabutuhan panyimpenan selang.

Gulungan selang taman sing bisa ditarik
Reel selang taman sing bisa ditarik minangka solusi sing paling trep kanggo panyimpenan selang sampeyan.Spring mimpin lan baterei dilakokno reels selang retractable tansah teka karo selang klebu: dawa selang biasane sawetara luwih utawa kurang saka 65 kanggo 115 kaki.
Sampeyan narik selang saka kothak ditempelake ing tembok, mbanyoni kebon, menehi tug lan selang angin dhewe bali menyang kothak.Gampang-peasy-resik lan rapi!Yen sampeyan duwe tangan sing ringkih (utawa yen sampeyan pengin ngirit wektu lan mburi) mesthi entuk selang kaya iki.


Wektu kirim: Jul-15-2022