. China AHR B NEW ARRIVEL 3/8″ X 50FT Steel Retractable Single Arm Air Hose Reel Pabrik lan Pabrik |Lanboom

AHR B NEW ARRIVEL 3/8″ X 50FT Baja Ditarik Lengan Tunggal Gulungan Selang Udara

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi:
AHRS B baja otomatisselang udara retractablereel digawe saka baja dilapisi bubuk kuwat, digunakake kanggo pangiriman udara kanggo otomotif,
aplikasi industri lan ing-tanduran, penanganan luwih gampang lan kurang gaweyan nalika operasi.
Konstruksi:
 Digawe saka baja dilapisi bubuk sing kuwat
Selang udara hibrida, PU lan karet kasedhiya kanggo gulungan selang
Fitur:
• Konstruksi Baja - Konstruksi lengen ndhukung tugas abot kanthi lapisan bubuk tahan korosi 48 jam diuji kabut uyah
• Pandhuan Arm - Multiple posisi lengen panuntun nyedhiyakake panggunaan serba guna lan pangaturan lapangan sing luwih gampang
• Non-Snag Roller - Roller papat arah nyuda abrasion nyandhang selang
• Spring guard - Nglindhungi selang saka nyandhang, njamin umur selang dawa
• Sistem Self-Laying - Mundur otomatis nganggo spring kanthi 8.000 siklus retraksi lengkap kaping pindho saka musim semi biasa
• Gampang Mounting - Base bisa dipasang ing tembok, langit-langit utawa lantai
• Stopper Selang sing bisa diatur - Njamin selang stopkontak bisa tekan
• otomatis kasepakatan kunci karo dilindhungi Seragam alon retracted
企业微信截图_16399633141312

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita