. China Yohkonflex® HYBRID POLYMER Air Hose Pabrik lan Pabrik |Lanboom

Yohkonflex® HYBRID POLYMER Selang Udara

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

5gfd2g

Aplikasi

Selang udara PVC hibrida fleksibel digawe saka bahan PVC hibrida premium, nampilake keluwesan sing apik lan tetep fleksibel sanajan ing cuaca sing adhem banget nganti -13℉.Selang PVC hibrida sing efektif biaya iki entheng lan fleksibel, cocog kanggo aplikasi udara kompres umum.

Konstruksi
Tutup & Tabung: Polimer hibrida premium
Interlayer: poliester sing dikuatake

8hfhd

Fitur

Kabeh keluwesan cuaca sanajan ing kondisi sub-nol: -40 ℃ nganti + 80 ℃
entheng, lay warata lan ora memori, kink tahan ing meksa
tutup njaba tahan abrasion
UV, Ozon, retak, bahan kimia lan tahan minyak
Tekanan kerja maksimum 300 psi, faktor keamanan 3: 1
Bend restrictor kanggo nyuda nyandhang lan luh, lan ndawakake umur selang
Gampang coiling sawise nggunakake

Selang Taman Hybrid Polyurethane Tugas Industri (6)

flexibioty nemen nyeleh warata lan nul memori

Selang karet banyu panas (6)

Selang Saluran Karet

Apik banget abrasion lan tahan retak

Selang karet banyu panas (1)

Selang Saluran Karet

Kisaran suhu nganti -40 nganti +80 ℃

Selang karet banyu panas (4)

50% luwih entheng tinimbang selang karet biasa

Selang karet banyu panas (2)

Tahan kink ing tekanan

singaouhfsg4


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita