. China AHRS03 3/8 ″ X 15M Steel Retractable Dual Arm Air Hose Reel Pabrik lan Pabrik |Lanboom

AHRS03 3/8" X 15M Steel Retractable Dual Arm Hose Reel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

AHRS03 baja reel selang udara sing bisa ditarik otomatis digawe saka baja sing dilapisi bubuk sing kuwat, digunakake kanggo pangiriman udara kanggo aplikasi otomotif, industri lan ing-tanduran, luwih gampang ditangani lan kurang gaweyan nalika operasi.

Konstruksi
Digawe saka Hibrid baja dilapisi bubuk kuwat
PU lan selang udara karet kasedhiya kanggo reel selang

sdb74gbds

Fitur

• Konstruksi Baja - Konstruksi lengen ndhukung tugas abot kanthi lapisan bubuk tahan korosi 48 jam diuji kabut uyah
• Pandhuan Arm - Multiple posisi lengen panuntun nyedhiyakake panggunaan serba guna lan pangaturan lapangan sing luwih gampang
• Non-Snag Roller - Roller papat arah nyuda abrasion nyandhang selang
• Spring guard - Nglindhungi selang saka nyandhang, njamin umur selang dawa
• Sistem Self-Laying - Mundur otomatis nganggo spring kanthi 8.000 siklus retraksi lengkap kaping pindho saka musim semi biasa
• Gampang Mounting - Base bisa dipasang ing tembok, langit-langit utawa lantai
• Stopper Selang sing bisa diatur - Njamin selang stopkontak bisa tekan

dajsdghf416

Bagian# ID selang Tipe Selang dawa WP
AHRS03-YA1430 1/4" YohkonFlex®Selang Udara Hibrida 30m 300psi
AHRS03-FA51620 5/16" FlexPert®Selang Udara 20m 300psi
AHRS03-GA3815 3/8" agung®Selang Udara Karet 15m 300psi

Cathetan: Selang lan kopling liyane kasedhiya yen dikarepake.Werna khusus lan merek pribadi ditrapake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita