. China AHRP01 3/8 "X 20M Retractable Air Hose Reel Pabrik lan Pabrik |Lanboom

AHRP01 3/8 "X 20M Reel Selang Udara Retractable

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

AHRP01 PP reel selang udara otomatis ditarik digawe saka polypropylene tahan impact, nawakake keluwesan cuaca kadhemen gedhe lan kekiatan.Sistem mandhiri lan desain kunci posisi, cocog kanggo aplikasi udara kompresi ing omah lan toko.

Konstruksi
Digawe saka polypropylene premium
Selang udara hibrida, PU lan hibrida PVC kasedhiya kanggo gulungan selang

Fitur

• Metal Handle - Mbusak reel gampang
• Sistem Self-Laying - Kanggo retraction otomatis selang rapi
• Konstruksi PP - Kanggo impact lan resistance Ozon, stabilisasi UV lan daya tahan
• Kunci Posisi Opsional - Ngunci selang kanthi dawa sing dikarepake
• Swivel Mounting Bracket - Bisa dipasang ing tembok utawa langit-langit
• Stopper Selang sing bisa diatur - Njamin selang stopkontak bisa tekan

sadg54nfgm

Bagian# ID selang Tipe Selang dawa
AHRP01-YA51620 5/16" YohkonFlex®Selang Udara Hibrida 20m
AHRP01-YA3815 3/8" YohkonFlex®Selang Udara Hibrida 15m
AHRP01-FA3815 3/8" FlexPert®Selang Udara 15m
AHRP01-PA3815 3/8" Selang Udara PVC Sato 15m

Cathetan: Dawane lan kopling liyane kasedhiya yen dikarepake.Werna khusus lan merek pribadi ditrapake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita