. China EN856 4SP selang hidrolik Pabrik lan Pabrik |Lanboom

EN856 4SP selang hidrolik

Katrangan singkat:

4-lapis kawat baja spiral selang hidrolik

 

Kisaran Suhu: -40 °C nganti +100 °C(-40°F nganti +212 °F)

 

Standar sing ditrapake: EN856 4SP

 

Bahan: campuran karet nitril


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi:

Selang hidrolik EN856 4SP padha karo selang hidraulik EN 856 4SH. Uga nduweni struktur penguatan kawat spiral tegangan dhuwur papat spiral lan bisa menehi selang tahan abrasi sing paling apik lan lemes impuls.Dibandhingake karo 4SH, selang hidrolik 4SP nyedhiyakake jinis diameter internal (ID) sing luwih cilik, uga tekanan kerja sing luwih murah.Bisa uga pangguna kanggo peralatan kehutanan lan tambang.

Item No.

Ukuran

ID (mm)

WD (mm)

OD
(mm)

Maks.
WP
(psi)

Tekanan Bukti
(psi)

Min.BP
(psi)

Min.Bend Radium

Bobot
(kg/m)

EN4SP-1

1/4

6.5

15

18

6525

13050

26100

150

0.64

EN4SP-2

3/8

9.5

17

21

6450

12900

25810

180

0.75

EN4SP-3

1/2

13

20

25

6020

12035

24070

230

0.89

EN4SP-4

5/8

16

24

28

5075

10150

20300

250

1.10

EN4SP-5

3/4

19

28

32

5075

10150

20300

300

1.50

EN4SP-6

1

25

35

40

4060

8120

16240

340

2.00

EN4SP-7

1-1/4

32

46

51

3045

6090

12180

460

3.00

EN4SP-8

1-1/2

38

52

56

2680

5365

10730

560

3.40


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita