. China HYBRID POLYMER Drinking Water Hose Aman Pabrik lan Pabrik |Lanboom

POLIMER HIBRID Selang Banyu Ngombé Aman

Katrangan singkat:

Karet Sintetis BAP FREE Drinking Water Hose Aman


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

100% bahan nontoxic karet sintetik, selang banyu tugas abot iki utamané dirancang kanggo tujuan umum lan aplikasi mbanyoni tugas abot.Iku kekuatan dhuwur, entheng nemen, abrasion banget

tahan lan urip dawa.150PSI WP kanthi 3: 1 utawa 4: 1 faktor safety.

BPA-FREE, LEAD-FREE, PHHALATE-FREE.

LULUS SGS TEST AS PER FDA 21 CFR 177.2600

Fitur

1. keluwesan nemen nyeleh warata lan nul memori

2. Banget abrasion tahan

3. Kisaran suhu nganti -40 nganti +80 ° C

4. 30% luwih entheng tinimbang selang karet biasa

5. Kink tahan ing meksa

6. Nangani banyu panas nganti 180 ° F

Tutup & Tabung: Polimer hibrida premium

Interlayer: poliester sing diperkuat

Item No. ID OD WP (KPA)(PSI) BP (KPA)(PSI) Length (M/Roll)
INCH MM
GTS1215 1/2” 12.5 18 1000/150 3100/465 15
GTS1220 20
GTS1230 30
GTS1250 50
GTS12100 100
GTS1630 5/8” 16 22 1500/225 3100/465 30
GTS1650 50
GTS16100 100
GTS1925 3/4” 19 26 1500/225 3100/465 25
GTS1950 50
GTS2520 1” 25 33 1500/225 3100/465 20
GTS2550 50
GTS3230 1-1/4" 32 40 1500/225 3100/465 30

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita