. China SAE100 R2AT selang hidrolik Pabrik lan Pabrik |Lanboom

Selang hidrolik SAE 100 R2AT

Katrangan singkat:

Selang hidrolik kawat baja 2 lapis

 

Kisaran Suhu:-40 °C nganti +100 °C(-40 °F nganti +212 °F)

 

Standar sing ditrapake: SAE J517 100R2/EN853 2SN/ISO1436 2SN

 

Bahan: Campuran karet nitril


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi:

SAE 100R2AT / EN 853 2SN selang hidrolik digawe saka 2 kawat baja kepang tulangan lan utamane digunakake kanggo cairan hidrolik petroleum lan banyu. Cocog kanggo garis hidrolik tekanan tinggi.Iku pilihan banget kanggo lingkungan kasar kayata pertambangan lan construction situs.Uga bisa digunakake kanggo traktor pertanian lan peralatan hidrolik tanduran.

Item No.

Ukuran

ID (mm)

WD (mm)

OD (mm)

Maks.WP (psi)

Tekanan Bukti

Min.BP (psi)

Min.Bend Radium

Bobot
(kg/m)

A

AT

SAE R2-1

3/16

5

11

16

14

3045

5075

20300

90

0.32

SAE R2-2

1/4

6.5

12.5

17

15

2780

5075

20300

100

0.36

SAE R2-3

5/16

8

14.5

19

17

2540

4310

17255

115

0.45

SAE R2-4

3/8

9.5

16.5

21

19

2280

4060

16240

125

0.54

SAE R2-5

1/2

12.5

20

25

23

2030

3550

16240

180

0.68

SAE R2-6

3/4

19

27

32

30

1260

2280

9135

300

0.94

SAE R2-7

1

25

35

40

38

1015

2030

8120

240

1.35

SAE R2-8

1-1/4

32

45

51

49

620

1640

6600

420

2.15

SAE R2-9

1-1/2

39

51

58

55

510

1260

5075

500

2.65

SAE R2-10

2

51

63

70

68

380

1130

4570

630

3.42


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita