. China Supa cahya sandblasting selang Pabrik lan Pabrik |Lanboom

Selang sandblasting supa

Katrangan singkat:

Aplikasi

Selang sand blasting/Gunite digawe saka karet sintetis kualitas dhuwur, abrasi lan sintetis tahan cuaca
karet.Kinerja apik ing macem-macem aplikasi industri.

Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita