. China YOHKONFLEX® HYBRID POLYMER Selang Taman 副本 Pabrik lan Pabrik |Lanboom

YOHKONFLEX® HYBRID POLYMER Selang Taman 副本

Katrangan singkat:

Aplikasi

Selang taman polimer hibrida digawe saka karet nitril premium lan senyawa PVC, selang udara iki dirancang kanggo ngganti selang banyu karet gedhe lan selang taman PVC kaku, becik kanggo tujuan umum lan mbanyoni angel.
aplikasi.150PSI WP kanthi faktor safety 3: 1.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Selang taman polimer hibrida digawe saka karet nitril premium lan senyawa PVC, selang udara iki dirancang kanggo ngganti selang banyu karet gedhe lan selang taman PVC kaku, becik kanggo tujuan umum lan mbanyoni angel.
aplikasi.150PSI WP kanthi faktor safety 3: 1.

Fitur

1. keluwesan Extreme kays warata lan memori nul

2. Banget abrasion lan retak tahan

3. Kisaran suhu -40 nganti +80 ° C

4. 30% luwih entheng tinimbang selang karet biasa

5. Kink nolak ing meksa

6. Nangani banyu panas nganti 180 ° F

Tutup & Tabung: Polimer hibrida premium

Interlayer: poliester sing dikuatake

Item No. ID dawa
YG1225F 1/2" / 12.5mm 7,6m
YG1250F 15m
YG12100F 30m
YG5825F 5/8" / 16mm 7,6m
YG5850F 15m
YG58100F 30m
YG3425F 3/4" / 19 mm 7,6m
YG3450F 15m
YG34100F 30m
YG125F 1" / 25 mm 7,6m
YG150F 15m
YG1100F 30m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita