. China Karet Sintetis Drinking Water Hose Aman Pabrik lan Pabrik |Lanboom

Karet Sintetis Selang Banyu Ngombe Aman

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Aplikasi:

    njawi lan njero ruangan

    100% KARET SINTETIS

    30% luwih entheng tinimbang selang hibrida

    Bahan nontoxic, selang banyu tugas abot iki utamané dirancang kanggo tujuan umum lan aplikasi mbanyoni tugas abot.Iku kekuatan dhuwur, entheng nemen, abrasionresistant banget lan umur dawa.150PSI WP kanthi 3: 1 utawa 4: 1 faktor safety.
    100% bahan karet
    Kisaran suhu -60 ℃ TO130 ℃, resistance lenga
    Fleksibilitas ekstrim, retak, ozon, UV, tahan abrasif
    Kekuwatan mecah dhuwur (6 kaping luwih apik tinimbang tradisional
    selang karet)
    Bahan sing ora beracun lan ramah lingkungan
    Ora ana klorin beracun sing diprodhuksi sajrone pembakaran
    Isopropil alkohol / alkohol samono / pemutih /
    sodiumhypochlorite ing macem-macem pengenceran.

    Cover & Tube : karet sintetis

    Interlayer: poliester sing dikuatake

    Selang Taman Hybrid Polyurethane Tugas Industri (6)

    keluwesan nemen kays warata lan memori nul

    Selang Taman Pvc (1)

    Apik banget tahan abrasion

    Selang Aman Banyu Ngombe Karet Sintetis (4)

    Selang Saluran Karet

    Kisaran suhu -60 nganti +130 ℃

    Selang Aman Banyu Ngombe Karet Sintetis (5)

    30% luwih entheng tinimbang selang hibrida sing ngambang ing banyu

    Selang Aman Banyu Ngombe Karet Sintetis (1)

    Kekuwatan tarik dhuwur 6 kaping luwih apik tinimbang selang karet tradisional


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita