. China WHRS0101 1/2 "✖15M Retractable Lengan Baja Tunggal & Plastik Spool Hose Reel Pabrik lan Pabrik |Lanboom

WHRS0101 1/2"✖15M Lengan Baja Tunggal yang Dapat Ditarik & Gulungan Selang Spool Plastik

Katrangan singkat:

Aplikasi:WHRS0101 baja reel selang banyu otomatis ditarik digawe saka baja dilapisi bubuk kuwat, digunakake kanggo pangiriman banyu kanggo aplikasi gardening, industri lan ing-tanduran, luwih gampang nangani lan kurang gaweyan nalika operasi.


Detail Produk

Tag produk

Konstruksi:Digawe saka baja dilapisi bubuk sing kuwat karo spool plastik. Hibrid, PU lan selang karet kasedhiya kanggo gulungan selang

Fitur:

1. Konstruksi Baja - Konstruksi lengen ndhukung tugas berat kanthi lapisan bubuk tahan karat 48 jam kabut uyah diuji

2.Guide Arm - Multiple posisi lengen panuntun nyedhiyakake panggunaan serbaguna lan pangaturan lapangan sing luwih gampang

3. Non-Snag Roller - Roller papat arah nyuda abrasion nyandhang selang

4. Spring guard - Nglindhungi selang saka nyandhang, njamin umur selang dawa

5. Sistem Self-Laying - Mundur otomatis nganggo spring kanthi 8,000 siklus retraksi lengkap kaping pindho saka musim semi biasa

6. Gampang dipasang - Base bisa dipasang ing tembok, langit-langit utawa lantai

7. Stopper Selang sing bisa diatur - Njamin selang stopkontak bisa tekan

Bagian# ID selang JENIS HOSE LENGKA WP
WHRS01-YG1215 1/2” YohkonFlex Hybrid Hose 15m 100psi
WHRS01-FG1215 1/2” Selang FlexPert Kab 15m 100psi
WHRS01-GG1215 1/2” Selang Karet Grandeur 15m 100psi

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita