. China SAE100 R1AT selang hidrolik Pabrik lan Pabrik |Lanboom

Selang hidrolik SAE 100 R1AT

Katrangan singkat:

Selang hidrolik kawat baja 1 lapis.

 

Standar sing ditrapake: SAE J517 100R1/EN853 1SN/ISO1436 1SN

 

Kisaran suhu:-40 °C nganti +100 °C(-40 °F nganti +212 °F)

 

Bahan: campuran karet nitril

 


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi:

Selang hidrolik SAE 100R1AT/EN 853 1SN digawe saka tulangan kepang kawat baja tunggal.Cocog kanggo garis hidrolik tekanan medium lan bisa nanggung tekanan kerja sing luwih dhuwur tinimbang selang karet liyane amarga penguatan kawat baja sing dikepang kanthi tegangan dhuwur.Bisa digunakake kanggo pertambangan dhukungan hidrolik / mesin ekstraksi ladang minyak / dalan lan mesin konstruksi, lsp.

Item No.

Ukuran

ID (mm)

WD (mm)

OD (mm)

Maks.WP (psi)

Tekanan Bukti

Min.BP (psi)

Min.Bend Radium

Bobot
(kg/m)

A

AT

SAE R1-1

3/16

5

9.5

13

12.5

3045

6090

12810

90

0.2

SAE R1-2

1/4

6.5

11

16

14

2780

5580

11165

100

0.25

SAE R1-3

5/16

8

12.5

18

15.5

2540

5075

10150

115

0.31

SAE R1-4

3/8

9.5

15

19.5

18

2280

4570

9135

125

0.36

SAE R1-5

1/2

12.5

18

23

21

2030

4060

8120

180

0.45

SAE R1-6

3/4

19

25

30

28

1260

2540

5075

300

0.65

SAE R1-7

1

25

33

38

36

1015

2030

4060

240

0.91

SAE R1-8

1-1/4

32

40

46

44

620

1260

2540

420

1.30

SAE R1-9

1-1/2

39

46.5

53

52

510

1015

2030

500

1.70

SAE R1-10

2

51

60

67

65

380

750

1520

630

2.00


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita