. China YOHKONFLEX® HYBRID POLYMER Garden Hose Pabrik lan Pabrik |Lanboom

YOHKONFLEX® HYBRID POLYMER Selang Taman

Katrangan singkat:

Aplikasi

Selang taman polimer hibrida digawe saka karet nitril premium lan senyawa PVC, selang udara iki dirancang kanggo ngganti selang banyu karet gedhe lan selang taman PVC kaku, becik kanggo tujuan umum lan mbanyoni angel.
aplikasi.150PSI WP kanthi faktor safety 3: 1.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Selang taman polimer hibrida digawe saka karet nitril premium lan senyawa PVC, selang udara iki dirancang kanggo ngganti selang banyu karet gedhe lan selang taman PVC kaku, becik kanggo tujuan umum lan mbanyoni angel.
aplikasi.150PSI WP kanthi faktor safety 3: 1.

Selang Taman Hybrid Polyurethane Tugas Industri (6)

keluwesan nemen kays warata lan memori nul

Selang karet banyu panas (6)

Apik banget abrasion lan tahan retak

Selang karet banyu panas (1)

Selang Saluran Karet

Kisaran suhu -40 nganti +80 ℃

Selang Aman Banyu Ngombe Karet Sintetis (5)

30% luwih entheng tinimbang selang karet biasa

Selang Taman Hybrid Polyurethane Tugas Industri (5)

Tahan kusut ing tekanan

Selang karet banyu panas (3)

Tangani banyu panas nganti 180 ° F

d983gf45
safjib398grf

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita