. China Kabel proteksi saluran Pabrik lan Pabrik |Lanboom

Saluran proteksi kabel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi:

Saluran proteksi kabelkanggo tekanan mekanik medium nganti dhuwur lan keluwesan maksimal.

• Becik kanggo aplikasi robot ing suhu lingkungan sing luwih dhuwur.

• Robot

• Sistem nangani

• Teknik Kendaraan

Fitur:

-50 kanggo 160 ℃ transient 180 ℃

Elastomer termoplastik

HB

> 400N/100mm

Fitting sing cocog: m-top, -tec, -fix, -jumbo, KFW, AT

data:

企业微信截图_16399675935891


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk