. China Terminator® SYNTHETIC RUBBER NONTOXIC Air Hose Pabrik lan Pabrik |Lanboom

Selang Udara NONTOXIC Terminator® KARET SINTETIK

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

100% bahan nontoxic karet sintetik, selang udara tugas berat iki utamane dirancang kanggo kerja atap lan lingkungan sing kasar liyane.Iku kekuatan dhuwur, entheng banget, tahan abrasion banget lan umur dawa.300PSI WP kanthi 3: 1 utawa 4: 1 faktor safety.

Fitur

  • 30% luwih entheng tinimbang selang hibrida
  • 100% bahan karet
  • Kisaran suhu -60 ℃ nganti + 130 ℃, resistance lenga Fleksibilitas ekstrim, retak, ozon, UV, resistance abrasive Kekuwatan bejat dhuwur (6 kaping luwih saka selang karet tradisional)
  • Bahan sing ora beracun lan ramah lingkungan Klorin sing ora beracun diprodhuksi sajrone pembakaran Isopropil alkohol / alkohol samono / pemutih / natrium hipoklorit ing macem-macem pengenceran.

Konstruksi

Cover & Tube: Karet sintetis premium
Interlayer: poliester sing dikuatake

ky

Spesifikasi:

Item No. ID dawa
TA3825F 3/8"/9.5mm 7,6 mm
TA3850F 15m
TA18100F 30m
TA1225F 1/2"/12 mm 7,6m
TA1250F 15m
TA12100F 30m
Item No. ID dawa
TA1425F 1/4"/6 mm 7,6 mm
TA1450F 15m
TA14100F 30m
TA51633F 5/16"/8mm 10m
TA51650F 15m
TA516100F 30m

Ukuran lan dawa liyane kasedhiya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita