. China WHRP04 1/2"✖20M Retractable Water Hose Reel Pabrik lan Pabrik |Lanboom

WHRP04 1/2"✖20M Reel Selang Banyu Retractable

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

RETRACTABLE-BANYU-SELANG-REELRPSZ042
Aplikasi:RPSZ04 PP bisa ditarik otomatisselang tamanreel digawe saka polypropylene tahan impact, nawakake keluwesan cuaca kadhemen gedhe lan kekiatan.Sistem peletakan dhewe lan desain kunci posisi, cocog kanggo aplikasi banyu kebon lan tanduran.

Fitur

  • Konstruksi PP - Kanggo impact lan resistance Ozon, stabilisasi UV lan daya tahan
  • Sistem Self-Laying - Kanggo retraction otomatis selang rapi
  • Kunci Posisi Opsional - Ngunci selang kanthi dawa sing dikarepake
  • Retraction: Seragam alon ditarik
  • Swivel Mounting Bracket - Bisa dipasang ing tembok utawa langit-langit
  • Stopper Selang sing bisa diatur - Njamin selang stopkontak bisa tekan
  • Desain Retraksi Otomatis Kacepetan Sedheng - Nglindhungi reel lan ndawakake umur reel selang
  • Metal Handle - Mbusak reel gampang
Bagian # ID HOSE Tipe HOSE LENGKA WP
WHRP01-YG1220 1/2″ YohkonFlex®Selang Taman Hibrida 20m 100psi
WHRP01-YG1220 1/2″ FlexPert®Selang Taman 20m 100psi
WHRP01-YG1220 1/2″ Hibrida®Selang Taman 20m 100psi

Cathetan: Dawane lan kopling liyane kasedhiya yen dikarepake.Werna khusus lan merek pribadi ditrapake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita