. China Ban Inflasi Guns & Kits Pabrik lan Pabrik |Lanboom

Senjata & Kit Inflasi Ban

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi:

Mastercraft Inflation Gun karo Gauge nampilake bedhil inflasi, chuck lan gauge kabeh digabungake ing siji unit sing gampang digunakake
Desain klip mbisakake nggunakake chuck hands-free
Dibangun ing tutup relief kanggo ngurangi ban over-inflated

Fitur:

Mastercraft Inflation Gun karo Gauge nampilake bedhil inflasi, chuck lan gauge kabeh digabungake ing siji unit sing gampang digunakake
Desain klip mbisakake nggunakake chuck hands-free
Dibangun ing tutup relief kanggo ngurangi ban over-inflated
Kalebu bedhil inflasi, chuck lan gauge kabeh ing siji desain
Gauge 2" (5 cm) gampang diwaca
Inlet udara: 1/4″ NPT (M)
PSI: 0-140
Bobot produk: 0.33 kg

Spesifikasi:

Aksesoris: Ora Ana Aksesoris Klebu Bahan: Baja Kacepetan Dhuwur
Tipe aksesori: Liyane Ukuran tabung NPT (in): 1/4”
Dhuwur Dirakit (cm): 0,45 cm Jumlah Potongan: 1
Dhuwur Dirakit (ft): 0,01 ft Kedalaman Paket (cm): 1.00 cm
Dhuwur Dirakit (ing): 0.18 ing Kedalaman Paket (ing): 0,39 ing
Dirakit Length (cm): 0,33 cm Paket Dhuwur (cm): 3.00 cm
Dirakit Length (ft): 0,01 ft Dhuwur Paket (ing): 1.18 ing
Dirakit Length (ing): 0.13 ing Berat paket (kg): 0,10 kg
Bobot Dirakit (kg): 0,33 kg Berat paket (lb): 0,22 lb
Bobot Dirakit (lb): 0,73 lb Lebar Paket (cm): 2.00 cm
Dirakit Jembar (mm): 2,04 mm Tipe Utas: NPT
FITUR
– 3″, 160 PSI / 14 BAR Pengukur Tekanan Udara/td>
- Katup Bleeder kanggo Imbuhan Tekanan
- 30 'Polyurethane Air Line karo Cepet Connect Stud & Coupler
- Lipat Lever Air Chuck
- 12" Selang Udara Karet
- Deluxe Carry Bag Klebu

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita